Мобілаб на літній школі “Інтелект Буковини”

Мобілаб на літній школі “Інтелект Буковини”

28 та 29 червня керівник проекту «Мобілаб», кандидат хімічних наук Юрій Халавка, проводив заняття з учнями, які відпочивають та одночасно навчаються в обласній профільній літній школі «Інтелект Буковини». Організована на базі Вижницької школи-інтернату, вона зібрала понад 100 талановитих учнів з усієї області, які цікавляться хімією, біологією, фізикою та математикою. Лекції та практичні заняття зі школярами проводять досвідчені викладачі ЧНУ імені Юрія Федьковича, шкіл м.Чернівці та позашкільних навчальних закладів. Окрім навчання організатори запропонували для учасників школи насичену програму дозвілля: інтелектуальні, спортивні та творчі змагання, зустрічі з цікавими людьми.

Роботи з проекту «Мобілаб» виконували учні 7-11 класів з секції «Хімія», до яких приєдналися зацікавлені з інших секцій.

Літня школа «Інтелект Буковини» проводиться за ініціативи проректора Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Петра Михайловича Фочука та директора  Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації Оксани Михайлівни Палійчук.

Фото: Андрій Готинчан та Олексій Борейко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *